תכינו? בראוניז לשוקוהליסטים בטעם ממכר
רשת ביגה No Comments on תכינו? בראוניז לשוקוהליסטים בטעם ממכרחובבי השוקולד ישמחו על מאד על המתכון הזה אחרי שייפרדו מ400 גרם של שוקולד מריר משובח • בראוניז טעימים של פסח שלא תפסיקו לאכול
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- למה חשוב לי לדעת מה חושבים עליי
- הגאון הרב אברהם יוסף: "עוד המצאה של משגיחי הכשרות"
- פרשת אחרי מות | איך חוזרים לגבול?
- תזמון מושלם | פרשת אחרי מות
- פרשת אחרי מות | מדוע דווקא בארץ גושן?
תגיות
קינוחי חג הפסח מעלים סימני שאלה רבים כגון: באילו מנות ניתן להמיר את הקמח לסוג אחר? לאיזה סוג כדי להמירו על מנת שטעם המנה יישאר קרוב למקור? וכמובן שאלת השאלות אילו מרכיבים יכבידו באופן זעום על קיבתנו,
לכן כאשר מחליטים להמיר מתכון רצוי לבחור במתכונים שהמרכיב העיקרי שלהם אינו מתבסס על קמח, לבחור בתחליף שאינו דומיננטי בטעמו או לחילופין שישתלב היטב אם שאר המרכיבים ולבסוף השתדלו לשלב את הארוחה עם ירקות רבים בעלי סיבים תזונתיים שיעזרו לעיכול.
בראוניז כשר לפסח באדיבות רשת ביגה
מרכיבים (12 בראוניז גדולים):
400 גר שוקולד
400 גר חמאה
550 גר ביצים
400 גר סוכר
50 גר קמח תפוח אדמה
50 גר קוקוס לבן
50 גר אבקת שקדים
10 גר אבקת אפייה
50 גרם אגוזי מלך
אופן ההכנה:
מרתיחים מים בסיר ולאחר רתיחה מניחים סיר נוסף מעליו בתוך הסיר העליון ממסים שוקולד וחמאה .
בקערה נפרדת מערבבים סוכר וביצים.
כשהחמאה והשוקולד מומסים לגמרי ועדין חמים מערבבים את השוקולד לתוך הביצים ובוחשים היטב.
מוספים את הקמח תפוח אדמה, קוקוס אבקת שקדים ואבקת אפייה בוחשים היטב יוצקים ל2 תבניות של אינגלייש קייק.
מפזרים שברי אגוזים
אופים כ40 דק בטמפ' של 165 מעלות.
בתאבון!!!
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.